An Innovative Truth VIII – It’s all about Communication!

In vervolg op de zeven succesvolle congressen An Innovative Truth I – An Innovative Truth VII vindt op 20 juni 2016 An Innovative Truth VIII – Congres over Duurzame ICT & Energie – plaats. De locatie van deze editie is het Flux-gebouw van de Technische Universiteit Eindhoven. Het thema van deze editie is “It’s all about Communication!”. 

De rol van ICT is de laatste decennia fors toegenomen. ICT zit tegenwoordig in alle haarvaten van de maatschappij. Met name de C van ICT – communicatie – is de laatste decennia geëxplodeerd. An Innovative Truth VIII – Congres over Duurzame ICT & Energie – staat dit jaar dan ook in het teken van deze maatschappelijk cruciale rol van de communicatie technologie.

De An Innovative Truth congressen zijn activerende en betrokkenheid bevorderende congressen, omtrent het thema Duurzame ICT en Energie. Dit congres verschaft u inzicht in de hedendaagse technologische ontwikkelingen, het gevoerde beleid en de maatschappelijke context. Het doel van dit congres is om de doelgroepen wetenschap, overheid, ICT-gebruikend en aanbiedend bedrijfsleven, nader met elkaar in verbinding te brengen en concrete samenwerkingstrajecten te starten of verder uit te bouwen. Het interactieve programma biedt hiervoor volop gelegenheid.

 

 

Geef een reactie